Måndag

Japp och snöööööööön har äntligen kommit men nu håller vi verkligen tummarna att den ligger kvar!:) är så glad, blir som ett litet barn när snön kommer!
I helgen har jag varit och träffat på mina gamla kompisar i Bjursås, och vi tog en trevlig middag och ute kväll i Falun i fredags.
I lördags så kom min kära sambo och goding hem ifrån sin kryssning och hade lite presenter till mig:D wiho!:P Parfym och snus!:) bilder kommer lite längre ner.
I dag sitter jag och väntar på samtal om att få börja jobba denna veckan lite hoppas jag på iaf! men vi får se vad som händer.
Sitter just nu och lyssnar på Nickelbacks nya skiva AWESOME måste jag säga:D och Takidas nya skiva är fan inte fy skam den heller. Gah nu får säsongen komma igång, jag är så sjukt taggad för allt som har med jobb och träffa nya människor att göra!:) Så nu kör vi igång eller vad säger alla där ute?! Ha en fortsatt trevlig måndag, för det ska jag ha!:) pussar och kramar från mitt egna vinterland!

Fredag..

Går och drar något gammalt över mig.. Denna dag började ju toppen eller på botten rättare sagt..

Men hoppas att det blir bra när jag åker till Conny!


Glad tjej har jag varit idag!

Japp det har jag verkligen varit!
Har haft en as skoj helg för det första, och jag börjar slappna av!:)
Har även fått reda på idag att jag fått heltidsjobb på Skotercenter!:) och kommer få jobba bar m.m! Awesome! Detta kommer nog bli en super bra vinter!:)
Hoppas på att få börja jobba denna veckan, men ska inte ropa hej ännu!
I morgon ska jag ringa lite, och försöka träffa Stefan som ska jobba uppe på HC i vinter fick jag veta igår. Ska bli skoj att se lite kända ansikten.

Kan även tala om att jag tycker om min Fredrik väldigt skarpt!:) och vovvarna med!:)
Vi har hunnit med att laga pannbiffar,sås och potatis. Sen har jag bakat lite med!;)
Saknar mina hjärtan i Lidköping "mitt andra hem" massor!<3 om det inte blir jobb denna veckan så far jag på torsdag och kommer hem söndag!:)
Men nu får ni sova så gott Natti natti:)


I mammas bo!

Där befinner jag mig nu, har varit sen tidigt i morse. Varit super mysigt, käkade frukost sen gick vi för att vila lite slockna på tre röda, men ack så skönt.
Myst runt lite i Rättvik och så får jag jackan min tvättad, känner mig lite bortskämd, får super god mat idag och sen blir det party i kväll!
Gött med lite kvalle tid med mor faktiskt!
Är gör trött fortfarande men blir en party dusch och mat sen, hoppas på att godingen kommer så småningom!:)
Ni får ha en bra lördag!
Kramisar:)


Morgon stund har guld i mun:)

Japp är vaken nu, har skjutsat svärmor till bussen då F's bil är på lagning har vi hans morfars bil.. Så var snäll och körde henne till bussen..
Det är rätt skönt att komma upp tidigt, har lagt mig på soffan och kollar på vakna med the voice:)..
F ligger och sussar så sött ute i stugan, med vovvarna.

Idag ska vi ut med ungarna och "jaga" lite med gammelhunden, och grilla korv i skogen. Sen får vi se vad som händer, kanske blir något skoj vem vet! I morgon blir det bystugefest för sötaste Tove som har fyllt 20 så hoppas på att det blir skoj!:)
Men först på dagen ska jag spendera massa tid med mor min! Ska bli super mysigt, grabbarna ska ju jaga så håller mig hos henne.

Aja nog pratat ha en god morgon!:)
Pussar och kramar.


Tisdag och Rättvik!

Japp är i Rättvik och hälsar på en sväng denna veckan! :) skönt att se lite folk igen, det saknar jag i Sälen allt.
Men åker hem snart och hälsar på er alla där!:) vi syns om 9 dagar!:)

Var och träffade min älskade mor igår, välbehövligt, har saknat henne massor!) fika och lite tjöt!
Sedan blev det middag hemma hos fredriks mamma, och en lite sväng till Thomas och hälsa på. Blev en tidig kväll igår, as trött..hehe.
Vill att det ska bli lördag faktiskt då det blir lite fest!:)

Just nu är freddan ute och byter till vinterdäck sen ska vi allt ta oss till sågmyra och lager 157;) ska bli skoj att titta lite iaf!:) ha en fortsatt trevlig eftermiddag mina söta!
Saknar min fruga och min gubbe i lich, men Kramkalas när jag kommer!
Kram på er


God morgon:)

God morgon god morgon
Hm ligger fortfarande kvar i min säng och drömmer om att det ska vara drivvis med snö ute men ikke.. Den lyser med sin frånvaro.:(
Nu har jag snart packat upp allt nödvändigt och så blev farstun och hallen super bra! Är nöjd som attans!:) bilder kommer!:)

I morgon beger vi oss till Rättvik för att tillbringa veckan där, Fredrik är ju ledig så då åker vi dit. Måste få en mor och dotter dag/dygn med! Saknar mamma och mina syskon men nu är det inte så långt, bara till min tvilling men hoppas på att se henne med snart!:)

Idag är det ingen vanlig dag det är ju fars dag idag! Grattis pappa på fars dag! Älskar dig och tack för hjälpen med allt!:)

Nu blir det att gå upp och mysa ner sig i soffan lite och kolla på något mysigt på tv:n kan inte sova mer ändå!:) tjingeling cykel pling!:)


Transtrand mitt nya hem!

Japp så är det allt, har installerat mig här i transtrand ganska bra.
Flyttade hit i tisdags med många blandade känslor. Men tar en dag i taget! Kan inte göra annat!
Jag har nu under denna vecka även hunnit med att besöka de jobb jag har fått för att få någon hum om vad jag ska göra..
Väntar även massor på att snön ska komma, men ser fortfarande inget spår av den. Dock sprutar de snö på fjällen för det är så pass kallt! Yey!;)

Saknar mina finaste vänner i lich och mitt gamla jobb med min underbara kollega och brukare!:) ni finns alla i mitt hjärta dygnet runt jämt! Kommer ner och hälsar på den 24 november då ska jag försöka hinna med så mycket som Möjligt!<3

Idag har vi faktiskt målat om i hallen vilket blev kalas snyggt riktigt nöjd men det är Fortfrande mycket kvar att göra! Men ska bjuda på någon bild om det går! God natt på er alla för nu är det nana dags! Puss kram


http://sweetkay.blogg.se