Lunch ala anna!

Japp i dag ska ni får höra på maken jag har har lärt mig att äta fisk,  men fisken måste vara tillagat på något sätt alltså inte rå någonstans då kan jag äta! haha
i dag blir det:
Lax med blomkol och broccoli.. snacka om tråkig, men jag orkar inte göra något annat, och det är nyttigt.
Blomkol och broccoli är det ju järn i iaf någon av dem, Och fisken sa man alltid att man fick bra syn av när man var liten. Vet dock inte hur mycket man ska tro på´t!
Snart klar med tvätten då är jag klar med allt förutom två saker..
Plantera blommor, och jobba, sen är jag färdig för den hära dagen! haha=)
Men det är långt tills dess!
Men nu ska jag äta lunch!
Vill att det ska vara kväll nu så jag får gå å sova så de kan komma i morgon galet vad jag saknar alla! hehe.
Nej, slut babblat och tjatat!Hej hopp
'

Onsdag vecka 17, 28 april..

Japp det är det idag, och jag har faktiskt varit uppe sen kl halv nio! kors i taket va? börja ju veckan med att gå upp tidigt och redan fått in vanan!
Men Just nu så sitter jag och dricker 12 kaffet, lite tidigt men det gör mig inget. Tvättar och städar det sista, önskar att jag hade haft en miljon på kontot och kunnat köpa lite mera tavlor att hänga upp.  Älskar tavlor nu för tiden vet inte vad det är, har aldrig varit någon tavel fan innan men nu har jag bara börjat älska tavlor.
I dag ska jag även i väg och köpa blommor till balkongen då vi får främmande i helgen!
Det måste bli fint! och det börjar det bli! tänk vad en matta och ett bord gör mycket, plus våra vattenpipor! hehe=)
Var hos frisören igår också världens bästa som jag brukar skriva, hon är den bästa.
Jag älskar det som jag har, själva frisyren är den samma nästan, men vi blekte det så det är isblond/ljus ljus blond med mörkbrun i luggen! själv tyckte jag att det blev as bra! nöjd som attans.
Nej nu ska jag fortsätta att feja klart! har bara tagit en vecka att göra allt grundligt rent! så ska man försöka hålla det så rent också tillsvidare! haha:D hur det nu ska gå!?
Ha det så gött nu! jobbet kallar vid 18.00 tiden men hoppas jag kan klämma in ett inlägg till. Har ju jobbat hela helgen så jag har inte haft någon ork att skriva! men i dag så jobba jag kortpass! men man ska aldrig säga aldrig!
Ps. den osminkade sanningen:D

Fredag..

Japp då var det fredag igen, och jag har jobb framför mig i helgen fram tills onsdag nästa vecka! gött! men sen är jag ledig!
I dag tänkte jag att jag skulle gå upp tidigt snozade lite men tänkte nu går jag upp efter nästa.. haha eller hur både jag och Jan sov som stockar fram till 10.50 och vaknar i panik och kollar på klockan och inser att Janne börjar jobba kl 11.00 en panik väckning av mig så han skulle vakna! men är på världens bästa humör, men dock är inte magen som den ska men det är nog magkatarren som reagerar på kaffet! haha och att jag fick så bråttom upp!
Nu ska jag snart dra och börjar jobba, ska gå om ca en halv timme, tar ungefär 20 min att gå dit jag ska!
Sen så är det nog full fart hela eftermiddagen och kvällen. sen hem och dö i sängen sen upp i morgon igen och jobba mellan 10.30- 18.00 ska bli skönt att ha en helg som följer enligt tiderna!
Men det är inte det att jag inte är flexibel älskar mitt jobb, men ibland kan det vara skönt att köra tiderna som står på schemat! aja nog om det.
Pappa jag saknar dig ska du veta, och mamma träffar jag ju snart så tänker inte tjata om det hur mycket jag än vill!
Men Pappa du kan väl ta och åka lite motorcykel hit i sommar! det är ett måste!
Nej nu måste jag göra mig färdig för min lilla promenad.
Ha en underbar dag för det ska jag ha! Humöret är på TOPP!
Ps. jag ser fram emot tisdag, när jag ska få klippa burret på huvudet som ser ut som hej kom och hjälp mig just nu.. har nog gått en orkan i mitt hår, trots att jag tvätta det igår.. börjar bli en aningens långt!d.s

1 vecka..

Då kommer Jesper, Malin och Conny! yey!
Torsdag i dag, betyder fortsättning på städ, möte kl 13 sen gå och lämna schema på mitt andra jobb också så jag får jobba lite i sommar. gött kött!
Har precis kokat mig en kopp kaffe, balkongen står på glänt och hör fåglarna ute.. funderar på att äta lite brunch ute på balkongen det ligger i LÄ och jävlar vad varmt det var.. ,trodde det skulle vara dåligt väder men jag har inte sett till det dåliga vädret?
MEn det lär väl komma lagomt till helgen!
De håller på att fixa och trixa utanför vårat fönster, inte så najs. Det dras igång redan kl 07.00 på morgonen! men men tur att man kan tvinga sig själv att sova en stund till..
Fast jag skulle kunnat gått upp då, men sängen är så skön! och vad ska jag igentligen upp då och göra!???
Jobb i kväll igen, och jobb hela helgen! men det kommer nog gå bra.. sen är det kurs på måndag, sen är det två dagar jobb till.. Sen är det ledighet! wiho!
fick föresten bordet och blomlådorna och mattan ut till balkongen nu! så nästa sätter vi fart och gör det fint!ska plantera lite också! ska bli skoj! får se om jag kan plantera! haha
Nej nu ska jag jag göra mig klar! möte om två timmar! tjoflöjt!

fy bubblan!

Usch igår nej men allt har  varit bra under dagen sen när jag kommer hem i från jobbet, med cykeln och motvind OCH regn snubbla jag upp för trappan och kändes som jag skulle slänga mig rak lång på golvet men jag klarade mig. Men inte trodde jag att man kunde ha sån dålig kondis! hahaah!
Men sen kom den tragiska nyheten att min kära bästa vän C,J har åkt av vägen med lastbilen och jag helt förstörd hemma trodde att det hade slutat riktigt j*vla illa. Men tackar gudarna och den ängla vakten du har min kära vän.
Fy helvete usch vad jag svär men ni som är i dalarna har säkert sett bilderna i tidningen i dag. Både i falukuriren och dala demokraten och aftonbladet såg jag nu..
Skräms inte så igen.. usch  och fy, trodde det var kört!
Men du lever, och det är jag super glad över! tack tack tack!
Men i dag är det onsdag, haha jag höll på att skriva torsdag.
Men i dag är det onsdag iaf! haha jobb i kväll. Sen hem och mysa ner sig i soffan med han! mitt hjärta!
ska nog hämta ut det sista paketet också om det har kommit och om jag orkar gå utanför dörren när det regnar! haha
HA det så bra! kanske skriver sen!
Puss kram

Tisdag.

Ja, det är det i dag igen.. galet vad tiden går fort..
Veckorna bara flyger i väg! Lovley!
I dag var jag faktiskt uppe tidigt, så käka jag frukost. Sen satt jag vid datorn som jag brukar..
Men gjorde även i ordning mig, så nu har jag varit ute och cyklat, pumpat däcken på cykeln vart och hämta paket till mig.. sweet! hehe..
Men nu ska jag snart åka till jobbet, först cykla och lämna cykeln och sen fixa vidare.! hehe=)
Sen förhoppningsvis är min finaste hemma och kanske förstår att vi ska äta spaghetti och köttfärsås efter som jag har tagit upp färdig gjort sås! hehe=)
Men man vet inte, men älskar honom ändå!
Nu ska jag sluta tjöta! ha det så himla bra så länge så skriver jag nog i kväll igen!



11 eller..

11 men teoretiskt sätt är kl över 24 när detta kommer vara uppdaterat på blogg:en så då är det alltså 10 dagar kvar, tills jag träffar mamma och Christer, Malin och Jesper å sen får vi inte glömma hundarna!
Längtar så det gör in i min kropp.
Sen längtar jag efter sommaren men det vet ju alla att det är ju dom två sakerna jag har tjatat om i ca en månad nu! haha..
Men jag längtar längtar längtar i massor..
Till helgen eller i början på nästa vecka så ska vi plantera blommor till våran balkong, puls färska kryddor och sånt liknande som luktar gott!!
Har även vart och kollat på lite ute möbler, och en uppblåst bar madrass som bara är att ta fram och stoppa en sladd i väggen så pumpar den upp sig själv! hur gött som helst!
Har haft en väldigt skön helg, igår söndag så var jag men några nyfunna underbara människor till vänner och "grillade" och bara pratade. Hur skönt som helst att jag har verkligen börjat få riktiga vänner.
Efter ett år nu som jag firar den 20 april nu alltså när klockan har slagit över till 00.00.
Galet ett helt år har gått och jag har bott i denna lilla underbara stad, lärt känna nya människor och har underbara jobb!
Saknar mina vänner hemma en aningens bara, men jag hoppas att de vågar ut ur sina iden snart när de får sommar känslor.
Nej god natt, och sov gott vänner och familj!

Lördag.!

Japp det är lördag och jag är ledig.
Skönt med att vara ledig en helg faktiskt!
vi får se vad jag hittar på, jag ska iaf förbi bolaget och köpa mig en flaska rosé tror jag.. men sen måste jag får mannen ur soffan så vi kan äta någon mat innan han drar till jobbet.
Han jobbar ju mellan 15-23 hade uppskattat om han varit ledig men han är ju ledig med oss/mig på valborg.
Och då vet ni ju vad som händer! hehe=)
Nej nu måste jag ta mig i kragen och klä på mig kläder och bege mig ut!
Torkar bort gruset ur ögonen och sätter dit tandpetare och håller mig vaken!
Blåser storm här i dag föresten så jag tänker nog ta bilen fram på stan om jag ska få vara kvar på denna lilla plätt! annars kanske jag gör som nalle puh och flyger upp upp och i väg! haha
puss kram på er i dag, kanske kommer mera inlägg sen!

Fredag.

Och solen skiner i sin fulla parad! underbart.. bara njuta så länge man kan!
Har varit vaken sen kl 08.00 nu, har duschat och ätit frukost hunnit med två koppar kaffe..
Och gjort mig klar för avfärd. Ska i väg på en grej, fan känner att min frisyr vart as najs i dag ska se om jag kan ta någon bild..
I morgon och på söndag hoppas jag att det är allt bra fint väder, men skulle väl bli sämre antar jag..
Men men vi har varit bortskämda ändå nu tycker jag, fan fint väder hur länge som helst..
Gärna mer för min del.. Hoppas att värmen stiger mer än 15 sträcket i dag.. *håller tummarna*
Nej nu ska jag gå och pusssa på min älskade Jan banan, som ligger och sussar, sen ska jag bege mig till bussen.:)
ha en så himla bra dag nu!
pusss kram!

Kvällen..

Japp  nu är det allt kvällen för mig iaf, kastar in handduken och myser ner mig i soffan eller sängen får se vad det blir med den jag älskar och rår om mest. Förutom familjen.. hihi..
Har varit och jobbat, det har gått väldigt bra har fått mycket gjort vilken gör mig nöjd med mig själv.
Pappa sötaste pappa ringde mig också, och kolla så allt är bra.
Han hade läst i bloggen och vart orolig.
Men pappa det är ingen fara, jag lever men som sagt livet är en ända stor berg och dalbana man kan inte vara glad och positiv hela tiden.
Men nu börjar det bli lite bättre iaf, jag funderar nog mycket det är nog därför det är som det är!
Haha men det börjar gå åt rätt håll!
Nu väntar jag på kärleken, han studsar nog in när som helst, så jag ska stänga av detta nu så ha det så bra så hörs vi och syns vi.. föresten är det någon som läser min blogg förutom MAMMA och PAPPA haha:D

Torsdag.

Ja, tänk för att det är snart helg igen.. galet vad fort dagarna går.
Har varit en sväng till svärmor och hälsat på och myst med missen jag och jan banan!
Kollade på termometern och såg av min förvåning att det var 14,5 grader ute och solen sken inte ens..
ÄR det det sommaren vi skymtar i ögonvrån.
Tror det jag.
Denna vecka har gått som en berg och dalbana men det är bättre nu! hehe=)
Har haft underbart och ångest. Men det har gått över tror jag iaf..
I dag jobbar jag men slutar nog inte så sent. Ska sen hem och mysa med min mys, galet vad våren kan göra med en. Kärleken sprudlar och jag skrattar i mängder och lever livet men min MYS.
Har ätit glass i dag gött som f*n..
Sen har jag klickat hem lite kläder i går iof, men längtar massor till de kommer! hihi skönt med lite sommar kläder. får se om jag kommer i dem bara:S haha svårt när man inte kan testa grejjerna innan.
Är för lat och självförtroendet har sviktat lite så det är inte så skoj att gå i affärer att testa..
Men det kommer väl tillbaka..
Dessutom är det bara två veckor kvar till valborg, ack vad jag längtar  och bara ca 9 veckor kvar till semester..wiiihooo! bara älskar att sommaren är snart här!
Aja, nog snackat, saknar min familj och mosters lilla monster. Puss på er!
Ps: kolla mitt långa hår! helt galet!

Onsdag.

Japp, tänk för det är det..
Har inte skrivit igen för att det varit så fint väder, sen hänt lite grejjer som jag inte vill lägga ut i bloggen..
Måste tänka mig för lite.
Aja.
Nu är det inte så  många dagar kvar till mor kommer haha det kan vara ca 17  dagar kvar och jag längtar verkligen.
Ska i väg på möte på eftermiddagen, men först ska jag ut på balkongen och sola.. ska bli så gött!
Annars drar jag och solar på solariet..=)
Hemma antar jag att det är mycket snö fortfarande:D hehe så det kommer bli som sommar för mamma och Christer att komma ner hit=) kontraster..
NEj nu ska jag ta och dricka kaffe sen ge mig ut på balkongen och sitta där och glassa!
Usch Saknar sommar mer mer nu får det allt bli jätte varmt!
Grattis Ellinor Tylén som har fått en flicka dessutom. Grattis grattis..
Föresten i måndags vart jag med massa sött folk och käkade lite och satt i solen och tog några kalla.. så skönt att njuta.. Hade nästan glömt av hur skönt det kan vara att vara ledig..
Men på lördag och söndag är jag ledig igen.. ska bli skönt faktiskt!
Skulle varit ledig på fredag också men jag har en grej som jag ska göra så jag är ledig resten av helgen.
Nu ska jag sluta babbla! ha det gött nu
Puss kram

Up up and go!

Japp, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag i väg och jobba.
Ska sätta igång lite musik så man får in flow:et i kroppen..
Sen ska jag jobba fram till 22, så det blir det som händer i helgen, alltså jobba.
Men det gör mig inget.
VAD SKA NI GÖRA I HELGEN?


Just nu så tittar jag på min älskling som sitter och spelar tv spel.. Oblivion eller vad det hette...
Våren är här, och jag måste plantera lite blommor till balkongen, sen måste jag köpa lite saker så det blir mysigt och hem trevligt..=) hehe.
Sen som Janne sa för någon vecka sen, att vi måste köpa nya gardiner med:D innan mamma kommer, haha han är så söt!
Nej, nu har jag inte tid att sitta här mera..
Föresten så har jag en tid hos min söta frisör den 27 april, kan behövas efter 8 veckors utväxt haha hörde ni jag har inte klippt mig eller färgat håret på åtta veckor när jag ska dit! duktigt va! haha men det blir samma som jag har nu fast lite kortare, det är ett ända stort ruffs nu, :D.
Solen kikar fram, jippie! hoppas det håller i sig nu:D hoppas hoppas!
Puss och kram och  nyp i stjärten!

Nej usch och fy..

vad dålig jag är på att skriva här, men har varken haft tid eller lust eller ork att skriva..
Har jobbat väldigt mycket nu på slutet.. Längtar verkligen till semester i sommar..
Jag har som sagt jobbat och jobbat, sen har jag gått upp i tjänst menar alltså mer tid mera pengar, så jag är väldigt nöjd.
Sen är det inte fy skam att skatten kommer snart heller, men jag hade nog räknat med mer pengar än vad jag fick.. men men så är det väl.. ska väl vara glad att jag inte fick betala tillbaka något.
Sen är jag väldigt glad att mitt lån försvinner nästa måndag, och en rad andra kostnader som jag har sagt upp som jag inte behöver. Duttig!
Så då blir det ändringar i budgeten, mera pengar på ett annat konto! wiiie!!
Ja, sen har ju påsken varit här och vänt också även i år, men jobbade då vart ledig på lördagen tidigare än beräknat pga att min kropp sa i från tror jag. Rösten försvann helt, så vart inget jobb.
Tackar Chefen som hoppade in för mig, tusen tack.. rösten var inte sig lik förens i måndags.
I söndags så var vi och käkade middag hos nära vänner, jätte mysigt var det sorry bara att jag vart så jävla trött.
I måndags så åkte vi till Jönköping till min älskade tvilling syster, och var där till i dag.
Hur skönt som helst, göra allt och inget.. har haft underbart, vi var ut igår och hade skoj.
Men det är alltid skönt att komma hem till sin egna säng! Ska bli underbart!
Om ca tre veckor kommer min kära mor med sambo hit och tvillingen och pojkvän!
Ska bli hur kul som helst! längtar efter dom tok mycket.
Nej, nu ska jag bara ta det lugnt, för i helgen blir det jobb igen. Och på lördag slutar jag 18 så kanske man ska titta in på jobbet och kanske ta ett glas vin på uteserveringen om det blir fint väder dvs..
Älskar min Jan banan! han är mitt allt!

http://sweetkay.blogg.se